Verzendkosten

Wij brengen eenmalig slechts €4,95 verzendkosten in rekening. Het maakt dus niet uit of je 1 of 100 sweaters bestelt.

Snel geleverd

Bestellingen welke op werkdagen voor 18:00 worden geplaatst, worden nog dezelfde dag verwerkt door PostNL. Wij maken gebruik van de 24 uurs pakketdienst van PostNL, doorgaans heb je de bestelling derhalve de volgende dag in huis. Bestellingen die na 18:00 of tijdens weekend of feestdagen worden geplaatst, worden de eerstvolgende werkdag door PostNL verwerkt.

Retourneren verzending (binnen 14 dagen)

Wanneer je je sweater wilt retourneren dan kan dat binnen 14 dagen, het product dient echter wel ongebruikt te zijn. Je mag de sweater uiteraard wel passen. Wanneer je aan de voorwaarden voldoet stuur dan de sweater inclusief een kopie van de factuur en een volledig ingevuld retourformulier (Klik hier om het retourformulier te downloaden) retour.
Zodra wij de retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd of deze in ongebruikte staat is zullen wij het bedrag binnen 7 dagen crediteren.
Ons streven is om de retourzending binnen 3 werkdagen na ontvangst te verwerken. Zodra de retourzending is verwerkt, sturen wij een bevestiging per e-mail naar het opgegeven e-mail adres.

Staffelkorting

Bij afname van een grote hoeveelheid sweaters hanteren wij een zeer interessante staffelkorting. Neem contact met ons op voor een prijsopgave. Vermeldt hierbij duidelijk om welke sweaters het gaat.

.